top of page

sáb, 21 oct

|

Barcelona

Orpheus, la rebel·lió del mite

'Orpheus, la rebel·lió del mite', un nou projecte fet per joves, per a joves com tu. Vine i reviu els clàssics amb el concert que donarà el tret de sortida a una nova temporada en la qual gaudiràs de la millor música clàssica amb els millors joves talents d'aquest país.

Les inscripcions estan tancades
Consulta altres esdeveniments
Orpheus, la rebel·lió del mite
Orpheus, la rebel·lió del mite

Horari i ubicació

21 oct 2023, 19:30

Barcelona, C/ de St. Antoni Maria Claret, 167, 08025 Barcelona, Espanya

Saber-ne més

Aquest octubre obre la temporada de l’Associació Joventut Clàssica Orpheus 2023/2024, amb el nom “ Orpheus, la rebel·lió del mite”.

Per a nosaltres és una oportunitat de poder continuar amb l’impuls de la passada temporada i les ganes de poder crear una xarxa de públic i de sales a on els joves intèrprets puguin, des de la seva pròpia iniciativa , presentar programes , propostes i idees que surtin de la vida acadèmica/ laboral per fer arribar la música clàssica a tothom.

A Sant Pau hi haurà un programa de diversos solistes i grup de cambra dels integrants de l’associació, amb obres de Sulek, Mendelssohn , Rachmaninoff , Schumann, etc a través de vent metall, fusta, piano i corda, com a mostra del talent d’Orpheus. Els joves integrants Perot Rigau, Queralt Moreno, el trio Delfilló , Ramon Serra, Ariel Fernández i el mateix Nil Domènech ens oferiran un recorregut d’ autors que, per diversos motius van representar un canvi de direcció en el món de la música clàssica.

Per nosaltres és un honor presentar aquests talents i en un lloc tan emblemàtic com el recinte modernista de Sant Pau. I el vostre recolzament és importantíssim. Sense vosaltres, sense el públic , Orpheus no seria més que una utopia.

Veniu a reviure els clàssics amb Orpheus!

Aconseguiu les vostres entrades a:   https://entradium.com/events/orpheus-la-rebel-lio-del-mite-presentacio-de-temporada 

Comparteix-ho

bottom of page